TAEKWON-DO
Home / 2023 / Sekce informujeme / Sníh, déšť, vítr? Nevadí, cvičíme!
20.2.2023 / Zimní oddílové soustředění ( informace )

Sníh, déšť, vítr? Nevadí, cvičíme!


Ve čtvrtek 2. února se naše karavana vydala na první letošní soustředění a naším cílem byly Zákupy kam jezdíme po dlouhá léta. Po několika zdravotních korekcích se soustředění zúčastnilo 50 účastníků. Nižším páskům se po celou dobu věnovala dvojice trenérů - Jiří Huml a Tereza Štekerová. Vyšší pásky byly vedeny tradiční trojicí mistr Ondřej Vrábel, Martin Svitek a Vladimír Švanda.

Každý technický stupeň dostal pořádnou porci svého cvičení a komu to bylo málo, tak si dle svého vkusu přidal večer v rámci volných tréninků.

A proč nadpis mluví o přírodních jevech - sníh, déšť, vítr? Protože ty se venku vystřídali během soustředění hned několikrát a často i během chvilky. Ale to nám rozhodně nevadilo. Ty nejvytrvalejší a nejotužilejší vyzkoušeli místní rybník nebo jaké je to běhat po Zákupech ve vrstvě mokrého sněhu, který byl místy přimrzlý. Pro náš všechny bylo po celou dobu nejdůležitější si dobře zacvičit a opět o kousek posunout naše znalosti a dovednosti v Taekwon-Do ITF!

Na závěr zmíním ještě jednu úžasnou věc - počet úplných nováčků. Byla jich pořádná banda a přestože bychom mohli o nižších páscích říci, že to byl soubor skřítků, tak makali neskutečně. A mám pocit, že tělocvičnu opouštěli jen na jídlo a spánek :-D

Za necelé dva měsíce se vydáme na další soustředění - tentokrát míříme do Borotína, který je nedaleko Tábora. Zde budeme vítat jaro (doufejme), protože termín je na velikonoční prázdniny. Kdo nejede přijde o hodně! ;-)
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14