TAEKWON-DO
Home / 2023 / Sekce informujeme / Dárek ke 105. narozeninám Generála
8.11.2023 / 105. narozeniny Generála Choi Hong-hi

Dárek ke 105. narozeninám Generála


9. listopadu si všichni taekwondisté a taekwondistky připomínají 105. výročí narození korejského Generála Choi Hong-hi. Přestože od jeho smrti uplynuly již více než dvě desítky let, tak jeho celoživotní dílo zde zůstává pro další generace. Tím dílem není nic menšího než bojové umění Taekwon-Do.
Sonkal symbolicky dnes završil zveřejňování videí sestav, které v jeho výukové sekci chyběly. Tedy od Yon-Gae po Tong-Il. Dnešní premiéru má právě 24. sestava taekwonda, tedy Tong-Il. Přejme si, aby myšlenka sjednocení rozdělené Koreje byla v budoucnu realizována a úplně stejně, aby se podařilo sjednotit různé federace Taekwon-Do. A ne jen ITF a WTF, ale právě i samotné ITF organizace, protože Taekwon-Do je pouze jedno a je zcela zbytečné stát na různých stranách a tříštit neustále energii v hledání rozdílů. Jednodušší je hledat co máme společného! A to je strašně jednoduché – jednoho zakladatele, jedno taekwondo a jednu lásku k němu!

Podívejte se na videa všech 24 sestav v rámci playlistu YouTubu kanálu Sonkalu.

Nemáte ještě nainstalovanou aplikaci na výuku a opakování všech 24 sestav? V nejbližších dnech budou publikovány aktualizace pro Android i iOS, které budou obsahovat opravy drobných chyb v názvech, číslování technik a také přibydou odkazy na nová videa.
Instalujte z Google Play a Apple.

Naše aplikace mluví česky, anglicky, španělsky a rusky
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14