TAEKWON-DO
Home / 2022 / Sekce závodíme / Unijní Mistrovství ČR v taekwon-do
28.9.2022 / Mistrovství ČR ČNUT

Unijní Mistrovství ČR v taekwon-do


V sobotu 21. května jsme přijali pozvání od vedení České národní Unie Taekwon-Do ITF k účasti na národním šampionátu. Před covid pandemií jsme se této akce již několikrát zúčastnili a proto jsme vyrazili do Benátek nad Jizerou s 18 závodníky poměřit své síly.

Zaskvěl se především tým našich juniorek, který i na třetí soutěží po sobě nedal soupeřkám, a tentokrát i soupeřům, šanci a opět vybojoval zlaté medaile z týmových sestav! Naše barvy pro tuto soutěž posílila Masha Nemykina, která v České republice hostovala z důvodu válečného konfliku na Ukrajině. Její výkony byly tradičně velmi kvalitní a zisk tří zlatých medailí byl tentokrát hodně snadný.

Zajímavého výsledku dosáhl mezi seniory Yergen Kuantay, který nečekaně vyhrál sestavy v kategorii II. danu a vyšších. Yergen není opravdu tulař a soupeři mu to značně usnadnili, protože jeden po druhém zapomínali sestavy :-)

Další multimedailové zlaté úspěchy předvedli Terka Simandlová (3x zlato), Ondra Faltin (2x), Ivan Romanov (2x). A na tu další sbírku se podívejte SEM.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14