TAEKWON-DO
Home / 2006 / Sekce závodíme / Znovu jsme obhájili celkové prvenství
22.5.2006 / Mistrovství Čech žáků, juniorů a seniorů

Znovu jsme obhájili celkové prvenství



Na Mistrovství Čech se našemu oddílu každoročně velmi slušně daří a jak se později ukázalo nejinak tomu bylo i v letošním roce. Do samotné soutěže jsme vyslali 31 závodníků a 3 týmy (žáci, žákyně a juniorky). Protože naši závodníci získali celkem 18 zlatých medailí nebudeme zde uvádět výčet všech našich medailistů, ale jen zmíníme ty nej. V žácích velmi úspěšně navázal na svoji zlatou šňůru Filip Olejník a svoje kvality potvrdil

i ve vyšší technické kategorii. Filip v loni soutěžil v kategorii 8.-7. kup a letos díky zkouškovým postupům patří mezi 6.-5. kupy. Kategorie 6.-5. kup nás obzvláště potěšila, protože jsme zde obsadili všechny čtyři medailové pozice.

Dobrými tulovými výkony se blísklo bratrské trio Legnerů - Honza (bronz), Petr (bronz) a Lukáš (stříbro).

Trojnásobným zlatým počinem se blískla Linda Deutschová (tul, matsogi a t-ki) a po březnovém Czech Openu získala pohár pro nejúspěšnější závodnici i na Mistrovství Čech.



Sonkal stejně jako v předchozích dvou letech získal i v letošním roce pohár pro nejúspěšnější oddíl Mistrovství. Naše konečná bilance je 18 zlatých, 10 stříbrných a 14 bronzových medailí. Kompletní výčet našich medailových úspěchů najdete v sekci úspěchy.




Kompletní výsledkové listiny v DOC (Word) a PDF (Adobe Acrobat)

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14