TAEKWON-DO
Home / 2018 / Sekce přidáš se? / Zahradní slavnost
21.8.2018 / Exhibice v ZŠ nám. Jiřího z Lobkovic

Zahradní slavnost

Konec školního roku byl na krku, deváťáci se loučí po skoro dekádě se svými spolužáky a připravuji se na další změnu v životě - přestup na střední školu. Zajímavé zakončení školního roku a rozloučení s absolventy devátého ročníku mají každoročně v Základní škole náměstí Jiřího Lobkovic a to ve formě zahradní slavnosti. Ukázky rozličných kroužků, sportovních aktivit, hudby, zpěvu, tance a občerstvení v prostředí sportovišť školy mají skvělou atmosféru.
Naše pozvání zajistila Šárka Řepišová, zdejší studentka a rovněž členka Sonkalu. Ukázku jsme nikterak dopředu nepřipravovali, protože máme celou řadu exhibičně zkušených žáků, které jsme doplnili o několik nováčků s žlutými pásky. Krátká exhibice se povedla na výbornou o čemž svědčil opakovaný potlesk studentů, rodičů a pedagogů.

Podívejte se na fotografie a těšte se i na video z této ukázky!

Abych nezapomněl - takový Kevin cvičí taekwondo 1 rok a má co na exhibicích nabídnout. Přidejte se do našich začátečníků v září. Pravidelně trénujeme v ZŠ Vybíralova (Černý Most), ZŠ Petřiny jih, ZŠ Chodovická (Horní Počernice), BPA Hloubětín a MŠ Jablíčko (Velké Přílepy).

Na závěr poděkování všem sonkalákům a sonkalačkám, kteří se na ukázce podíleli.

Doplnili jsme video se záznamem celé naší ukázky!
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14