TAEKWON-DO
Home / 2006 / Sekce informujeme / Začal další ročník Taekwon-do campu
3.8.2006 / Letní camp Taekwon-do

Začal další ročník Taekwon-do campu



Dnes v Praze začal již čtvrtý ročník Taekwon-do campu. V tělocvičně ZŠ Campanus se sešlo na 60 taekwondistů z celé České republiky, aby zde společně do soboty cvičili. Letošní ročník je výrazně zaměřen na sebeobranu a to se odrazí i v nedělní soutěži v této nové závodní disciplíně.
V úvodu campu mistr Hwang Ho Yong předal certifikáty úspěšným absolventům červnových a červencových zkoušek na technické stupně dan. Od dnešního dne jsou tak naši členové - Petr Legner a Lukáš Legner držiteli I. danu, Martin Svitek II. danu a Pavel Bareš III. danu. Ještě jednou gratulujeme.

Součástí letošního campu byla i soutěž v nové závodní disciplíně - sebeobraně. Protože účastníci campu byli rádně věkově i

jinak namícháni, bylo nutné poněkud upravit i pravidla pro tyto účely. V neděli se tak utkalo 7 týmů ve variantě 1 proti 2. Přestože mnohé týmy byly složeny z členů různých oddílů a rovněž času na přípravu bylo velmi málo, všechny ukázky byly velmi zdařilé a jsou příslibem do budoucna. Do tří členného finále se probojovali týmy vedené Martinem Zámečníkem, Martinem Svitkem a Lukášem Martiníkem. Ve finalovém kole všechny týmy předvedli své ukázky znovu a konečné pořadí bylo následující:

1. místo - Martin Svitek, Lukáš Vaněk a Miroslav Sýkora - 60 bodů

2. místo - Lukáš Martiník, Marek Lazor a Michal Opuszynski - 54,5 bodů

3. místo - Martin Zámečník, Michal Kindl a Zdeněk Adamojurka - 53 bodů



K článku je přiřazeno celkem 131 fotografií. Video je k dispozici ve videogalerii.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14