TAEKWON-DO
Home / 2010 / Sekce informujeme / Vendula Bluchová
17.10.2010 / Rozhovory 2010

Vendula Bluchová



Moji první obětí pro interview se stala Vendulka Bluchová z Frýdku - Místku. Vendulku jsem vyzpovídala na Moravském setkání mladých talentů.

Vendy je 8. let, chodí do 3. třídy a ve škole ji to prý vůbec nebaví až na jednu malou výjimku, kterou je tělocvik. Doma má menší farmu složenou ze dvou pejsků, tří koček, papouška a křečka. Ve volném čase nejraději cvičí Taekwon-do, hraje si se svým pejskem Viklíkem a miluje koupání v bazénu.

Vendulka cvičí od roku 2006 ve

škole ITF Frýdek – Místek a již dosáhla 5. kupu. Dle jejích slov má právě na TKD nejvíce kamarádů a jejím největším vzorem je dlouholetá reprezentantka a trenérka v jedné osobě Jana Hoňková, která ji od začátku její kariéry trénuje. Za své dosavadní největší úspěchy považuje dvě zlaté medaile z technických sestav ukořistěných na loňském Mistrovství České republiky a na mezinárodní soutěži Czech Open. Jejím cílem je dosáhnout 3. danu a já věřím, že se jí jednou toto přání splní.



Dle mého názoru je Vendulka velmi šikovná slečna a jsem velmi ráda, že ji Taekwon-do baví a chce se stále zlepšovat. Přeju ji, aby nadále dosahovala takových úspěchů jako doposud, aby ji Taekwon-do nadále bavilo a aby dosáhla všech svých přání a cílů.



Monika Junová

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14