TAEKWON-DO
Home / 2022 / Sekce přidáš se? / Velikonocujeme
6.5.2022 / Velikonoční soustředění ( informace )

Velikonocujeme


Velikonoce jsme si bohužel nemohli poslední dva roky dopřát ve spojení s taekwondem, resp. soustředěním v Zákupech. Letos nadešla ta správná chvíle a všichni jsme mohli vyrazit na 5 dnů taekwondistických tréninků, zábavy a perfektně stráveného času.

Na začátku každého soustředění vládne blažený pocit jak je spousta času před námi a co všechno v pohodě stihneme a než se nadějeme, tak je tu poslední trénink a balení :-) Nejinak tomu bylo i tentokrát... Úplný závěr soustředění patřil zkouškám na vyšší technické stupně. Vyššího technického stupně dosáhlo hned 15 sonkaláků a sonkalaček. Nejvyšší pásky byly uděleny modré! Všem gratulujeme a těšíme se na další úspěšné zkoušky kolem poloviny června ;-)

Pochopitelně nesmíme zapomenou na Velikonoční pomlázku a je na místě pochválit děvčata, která si pro koledníky přichystala řádnou odměnu. Rekordmankou je Síma Faltinová, která musela přivést ke krachu hned několik obchodů :-D

Jsme přesvědčení, že se všem soustředění líbilo a vydají se s námi na ještě větší akci, kterou je letní soustředění v Malých Svatoňovicích na konci prázdnin. Konkrétně od 20. do 28. srpna. Informace najdete v krátkých zprávách.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14