TAEKWON-DO
Home / 2017 / Sekce informujeme / Vánoční akce z pohledu Honzy Veškrny
11.1.2017 / 7. Vánoční akce červených a černých pásků

Vánoční akce z pohledu Honzy Veškrny

Na vánoční akci jsem se strašně těšil. První den jsme šli na procházku do lesa a také se podívat do vojenských bunkrů. Uvnitř to vypadalo dost hustě, a dostali jsme velmi zajímavou přednášku, která mě bavila až na to, ze jsme tam stáli v mrazu ale ta přednáška za to s
tálá...uvnitř jsme viděli ukázku nějakých zbraních, nábojů, mistnost pro spaní, a místo, kam se dávalo jídlo...uvnitř to bylo zajímavé, a zima mi už pak tolik nevadila.
Druhý den jsme měli v plánu aquapark v Polsku, kam jsme jeli hned po dobrém obědě...cesta tam nebyla az zas tak dlouhá, ale stálá za to... v aquaparku byla sranda ale nejlepší byla vířivka. Třetí a poslední den jsme jeli do Adršpašských skal, které byly moc krásné a bylo zajímavé prostředí kde byly... procházeli jsme se mezi nimi a pohled na led, který byl na vodě byl úžasný..nakonec jsme se po ledě i prošli, ale nebyla to dobrá představa, ze by se to pod námi propadlo...opět, kdyby nebyla taková zima, byl by to ještě lepší zážitek, ale i tak to bylo super...potom jsme jeli do muzea... a potom domů... ale škoda, ze tato akce netrvala déle, byla opravdu super..


Vánoční akce je cvičebně-výletově-společenskou akcí za odměnu pro ty nejvytrvalejší. Pokud se chceš stát jedním z nich, začni u nás cvičit, nábor pro děti i dospělé probíhá celý rok, skupiny v Praze – Černý Most, Petřiny, Horní Počernice, Hloubětín, Velké Přílepy. Učíme bojové umění Taekwon-do v celém jeho obsahu - sport, sebeobrana, kondice i rozvoj osobnosti.
Informace k náboru zde
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14