TAEKWON-DO
Home / 2018 / Sekce informujeme / Upgrade barevných pásků
15.8.2018 / Zkoušky na technické stupně kup - barevné pásky

Upgrade barevných pásků

Lednové zkoušky patřily mezi naše historicky nejpočetnější proto jsme očekávali u květnových výrazně slabší počty účastníků. Nicméně realita přezkoušení nás přesvědčila o opaku a k vlastní zkoušce se probojovalo 48 taekwondistek a taekwondistů. Největší část tvořili tradičně uchazeči o 9. a 8. kupy, tedy začátečníci. nejvyšším technickým stupněm byl tentokrát červený pásek (2. kup
), který skládal náš velmi úspěšný závodník Ondra Faltin.


Všichni uchazeči tradičně uspěli a my jim gratulujeme a těšíme se na další zkoušky, které budou na závěr letního soustředění. Především zelené a modré pásky se musí zaměřit na kvalitnější postoje, razanci v technikách a v neposlední řadě i na kopy - ap chagi a yop chagi.

Chceš být mezi žadateli na příštích zkouškách? Tak začni v září cvičit v našich tělocvičnách!

Chcete, aby vaše děti měly zajímavou pohybovou aktivitu, chcete, aby se rozvíjely fyzicky, ale také přebraly zásady Taekwon-Do do svého živoat? Přiveďte je na nábor v našich tělocvičnách v ZŠ Vybíralova (Černý Most), ZŠ Petřiny jih (Šantrochova ulice), FZŠ Chodovická (Horní Počernice), BPA Hloubětín (Hloubětinská ulice) a MŠ Jablíčko (Velké Přílepy).
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14