TAEKWON-DO
Home / 2016 / Sekce přidáš se? / Televizní hvězdy
27.9.2016 / Snídaně s Novou

Televizní hvězdy

Málokdo má rád ranní vstávání a budíček v 5:00 osobně považuji spíše za noční poplach. Ale pokud to má dobrý důvod tak se vstává přeci jen s větším elánem. Po bleskové hygieně byl proveden svižný přesun věcí do auta a hurá směr televizní ateliéry na Barrandově. Zde na mne již čekala trojice úspěšných reprezentantů z Mistrovství světa - Jirka Novák, Terka Štekerová a Lenka Hrstková. Všichni tři vypadali kupodivu čile a hlavně plni očekávání. Terka má za sebou již TV studio na Sport 5, ale to byla tzv. offline záležitost.

T

entokrát nás všechny čekalo živé vystoupení v ranním vysílání - Snídaně s Novou. Hned na začátek samotného Nováckého dějství musím ocenit profesionalitu všech zaměstnanců. Protože od samotné recepce vše klapalo naprosto jednoznačně a bez zbytečných informací. Po odložení věcí následovalo rychlé převlékání do doboků, z šatny rovnou do maskérny, kde nás přes veškeré prosby jen napudrovali :) Chvíle aklimatizace a hned první mini překvapení - budete vystupovat až v 6:50, protože by to nebylo dobré míchat s reportáží o plastických operacích, ale budete vystupovat 3x a ne 2x jak bylo domluveno. S rčením víc pruhů víc adidas, tedy víc vystoupení? Tím lépe! Jsme vlastně ani nehli brvou. Krátká domluva co uděláme v první ukázce a tradá do studia se pozdravit s moderátory.

Již první kontakt s Ivetou Kořínkovou a Alešem Lehkým dal jasný směr, že to bude celé na pohodu. Režii a hlavně kameramanům jsme ukázali co a jak budeme předvádět a za pár minut jsme už byli v živém vysílání. Několik otázek a odpovědí a jde se na přerážečky. Bum je hotovo a zase zpátky do čekárny. V pauze obdivujeme mládence, který v neskutečném čase složí rubikovku a to prosím poslepu! Pan Šteker si v zákulisí vymění zkušenosti co se skládání týká a my již opět svištíme do studia. Tentokrát začínáme přerážením a pokec následuje. Po živém vstupu nám produkční udělá společné foto s moderátory a opět jdeme na střídačku. Pro třetí vstup jsme si připravili mini ukázku sebeobrany a dvě prerážečky. Ještě před vstupem na všudypřítomných obrazovkách sledujeme jak Aleš dělá upoutávku na nás poslední vstup s helmou na hlavě.

Jdeme na třetí, a závěrečné, kolečko. Sebeobrana je pěkně naplno zacvičená, Jirka dostane jednu menší pěsťovku, která tak uplně nebyla v plánu, ale Tereza naštěstí dobře míří :) Léňa na pohodu přeráží apchagi a následuje Jirkova parádička, kdy přeskakuje Léňu stojící v annun sogi a k tomu přeráži desku. Při živém vstupu debatujeme o bezpečnosti taekwonda a také kde všude se dá cvičit, což se dá na více než 120 místech celé České republiky.

Po skončení nás od produkce čeká bonus - můžeme se po zprávách vyfotit za zpravodajským stolkem. Nové zpravodajské trio Novy si můžete pohlédnout na fotografiích.

Kdo to nestihl dnes živě, tak může kliknout na stránky TV NOVA.

Děkuji Jirkovi, Terce a Lence za skvělou prezentaci taekwonda a celému týmu Snídaně s Novou za přátelskou atmosféru



Nábor do našich skupin probíhá po celý rok, jak pro děti, tak dospělé. Učíme bojové umění v jeho moderní formě - pro sport, sebeobranu, kondici i rozvoj osobnosti. Informace k náboru zde
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14