TAEKWON-DO
Home / 2017 / Sekce závodíme / Talentovaně v Ostravě
22.6.2017 / 1. setkání STM

Talentovaně v Ostravě

Severomoravská setkání středisek talentované mládeže jsou pro nás v poslední době ve znamení brzkého ranního vstávání a nejinak tomu bylo druhou květnovou sobotu. Sonkalácká část společného tým STM Praha 2 vyrazila chvíli po páté hodině z Černého Mostu, aby do ostravské sportovní haly dorazila po 11. hodině. Po nezbytném zvážení závodníků pro sportovní boj, čekalo všechny společné trénování různých taekwondo i ne-taekwondo aktivit
Sobotní soutěžní blok začal po 15. hodině a na programu byla soutěž mladších a starších žáků. V sestavách potvrdil svoji obvyklou formu Ondra Faltin, kdy žádného soupeře s modrým páskem nenechal na pochybách kdo bude vítězem této kategorie. Stříbrné medaile přidaly Edita Zelinková v zelených a Nela Morkovcová v modrých páscích starších žákyň. Ve sportovním boji se Ondra probojoval až do finále, kde nakonec v prodloužení velmi těsně podlehl Danielu Labudkovi. Před týmovým bojem si Ondra ještě odskočil zaskákat speciální techniky a bylo z toho překvapivé zlato :) Jak Ondra mezi žáky, tak Nela mezi žákyněmi svými výkony přispěli k zisku střibrných medailí.Podvečerní vyhlašování nejúspěšnějších žáků a žákyň přineslo pohár pro Ondru Faltina!

Nedělní závěrečná soutěžní část byla určena výhradě pro juniory a juniorky, kde se představila Veronika Jungwirtová, Aneta Zelinková a Jan Veškrna. Verča nastoupila v sestavách zelených pásků a bez větších problémů získala zlatou medaili. Aneta se probojovala až do semifinále, které znamenalo bronzovou příčku. Honzík mezi červenými pásky zkompletoval našei medailovou sbírku ziskem stříbrné medaile. Ve sportovním boji jednotlivců se Anetě a Honzíkovi příliš nedařilo, ale Honzík si chuť spravil v týmovém boji. Tým našeho střediska postupně porazil všechny týmy a získal skvělou první příčku.

Naše středisko v celkovém hodnocení získalo se slušným náskokem první místo a je pro nás velkou výzvou jarní výkony potvrdit i při listopadovém druhém kole!

Přidejte se k nám a třeba příští rok můžete i vy svádět první talentované bitvy :)
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14