TAEKWON-DO
Home / 2017 / Sekce informujeme / Taekwondo pomlázka v akci
23.4.2017 / Velikonoční soustředění ( informace )

Taekwondo pomlázka v akci

Pocitově to bylo už nejméně 154. soustředění pořádané v termínu svátků jara - Velikonoc. Přestože bylo další z řady, tak opět bylo něčím zvláštním, něčím speciálním, něčím jiným. Krásný pohled do tělocvičny byl v prvních dnech, kdy se černé pásky vystrkovaly nejen z druhé řady, ale dokonce z té třetí. Za těch 5 dnů jsme potrénovali vše co bylo potřeba a přesto zůstalo hodně času na různé blbosti, srandu a pokec o všem možné i nemožném :)
Tradičním negativem byl poslední den kdy si člověk opět uvědomil jak těch 5 dnů uteklo jako voda a že už se musíme zase vrátit zpět do Prahy ke všedním povinnostem. I když jsem motivačně říkal, že do našeho slovníku nemá patřit spojka ALE, tak ji použiji v tom dobrém slova smyslu - ALE letní soustředění je tu za chvílí a tentokrát bude před námi 9 dnů, které nám nakonec utečou také velmi rychle :)


Naše soustředění jsou určena pro všechny naše členy. Pokud ještě bojové umění necvičíte a chcete se na nějaké naše soustředění podívat, začněte třeba v našich pobočkách v Praze – Černý Most, Petřiny, Horní Počernice, Hloubětín, Velké Přílepy. Nábor do kurzů pro děti, mládež a dospělé probíhá celý rok - Informace k náboru zde
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14