TAEKWON-DO
Home / 2022 / Sekce přidáš se? / Taekwon-Do zářilo i ve špatném počasí
18.9.2022 / Volnofest 2022

Taekwon-Do zářilo i ve špatném počasí


Poslední ročníky Volnofestu byly ve znamení krásného počasí, ale letos tomu bylo přesně obráceně. Předpověď od začátku týdne neslibovala nic světoborného a sobotní odpoledne to jen potvrdilo.
Nicméně taekwondisté se umí poprat nejen se soupeři, ale také s těžšími podmínkami. Sice to především u těch nejmladších znamenalo intenzivní souboj praček s blátem, ale to není nic s čím by si moderní prací prášky neporadili :-D

Tentokrát se kluků a holek z naší školy sešlo opravdu hodně, a tak všem zbylo dost času na průzkum ostatních volnočasových aktivit v průběhu sobotního odpoledne. Počasí se postupem času také umoudřilo a sem tam se objevili i slunečné paprsky. Tu největší dávku si slunce schovalo na naši exhibici, která uzavírala odpolední program v Parku U Čeňku na Černém Mostě.

Diváci mohli shlédnout ukázku ve které nechybělo nic z našeho bojového umění. Moderátor Volnofestu předal mikrofon kapitánce exhibičního týmu Tereza Žilinské a divákům se dostalo komentáře k celé ukázce. Video si můžete prohlédnout, tak netřeba komentovat jeho jednotlivé části. O jeho natočení a střih se postaral v obvyklé kvalitě Alex Mach.

Zpátky na náš stánek, kde si návštěvníci mohli vyzkoušet menší opičí dráhu a zkusit dát co pro to nafukovacímu boxovacímu pytli a panákům :-) Věříme, že to přivede nové zájemce do našich tělocvičen v blízkém okolí. Tedy Základní školy Vybíralova, BPA Hloubětín a Fakultní základní školy Chodovická.

Za rok se těšíme na viděnou na Volnofestu 2023. A ty žluté pásky co jste mohli vidět v našem týmu, tak ti před rokem s taekwondem začínali třeba právě díky ukázce na Volnofestu. Přidáš se i ty? Podívej se na naše náborové stránky.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14