TAEKWON-DO
Home / 2021 / Sekce informujeme / Taekwon-Do aplikace pro mobilní telefony
2.6.2021 / 65. výročí založení Taekwon-Do

Taekwon-Do aplikace pro mobilní telefony


Chcete mít po ruce informace ke všem Taekwon-Do ITF sestávám a procházet si je techniku po technice. A co víc? Každou jednotlivou techniku je možné zobrazit ze všech čtyř úhlů pohledu. Dále je k dispozici odkaz na videa sestav od Saju Jirugi po Yong-Gae na našem YouTube kanále. Pokud se potřebujete rychle dostat k fotografii vybrané techniky, tak k tomu slouží pro každou sestavu seznam technik - v něm si kliknete na název techniky a hned máte její fotografii (tu si opět můžete prohlédnout ze 4 úhlů)

Dosud byla aplikace k dispozici v českém a anglickém jazyce, ale nově obsahuje také ruštinu a španělštinu (jazyk se zvolí automaticky podle jazyk v telefonu/tabletu). Nadále probíhá vývoj aplikace pro iPhone/iPad, tedy s operačním systémem iOS.

Přestože to není v dnešní době obvyklé, tak je aplikace všem taekwondistům a taekwondistkám k dispozici zcela zdarma! Pokud se vám bude líbit, tak přispějte libovolnou částkou na jakýkoli dobročinný účel!

Aplikaci najdete na Google Play pod názvem TUL TKD ITF (podporován je nově Android 5.1 a vyšší).

I touto cestou bych chtěl poděkovat celému týmu, který se na celém projektu podílel a nadále podílí - Pavel Zavadil, Vladimír Švanda, Lukáš a Jan Veverkovi, Pavel Šnábl, Tereza Žilinská a Egor Popov! Nově do našeho týmu vítáme Karinu Beresh a Karola Molnára :-)

P.S. Pokud v aplikaci najdete nějakou chybu, tak nám dejte vědět. Třeba zde v diskusi a nebo nám pošlete mail.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14