TAEKWON-DO
Home / 2009 / Sekce závodíme / Sonkal na jihu Čech
29.1.2009 / 2. Budweis Fight Cup

Sonkal na jihu Čech



V sobotu 24. 1. se čtveřice sonkaláckých nadšenců vydala na první letošní závody do Českých Budějovic. Po dlouhé cestě jsme dorazili na místo a čekali jsme na nástup a zahájení soutěže.

Závody odstartovaly soutěží v technických sestavách žáků a žákyň kde závodil Lukáš Veverka a vedlo se mu opravdu skvěle. Lukášovi se podařilo vybojovat krásné druhé místo. Kristýna s Verčou zde měli možnost závodit za žákyně a opravdu se jim dařilo. Verča vybojovala 1. místo a Kri

stýna skončila na třetím.



Po tulech následovalo matsogi a všichni jsme s nadšením pozorovali kategorii žáků do 120 cm. Lukáš zde měl svojí premiéru ve sportovním boji a myslím, že se jí zhostil velmi dobře, i když na medaili nedosáhl. Holky nikomu nedaly šanci a obě porazily všechny své soupeřky.


Po ukončení soutěže žáků přišli na řadu juniorky a junioři. V technických sestavách juniorek holky vybojovaly stejná umístění jako v žákyních. Monika nakonec skončila na 3. místě.


Na řadu přišlo matsogi. V kategorii juniorek do 55 kg se holkám opět podařilo udělat skvělé výsledky. Kristýna se probojovala na druhé místo a Verča na třetí. Monika ve své kategorii vyhrála.


Monika navíc závodila za seniorky kde v tulech vyhrála a v matsogi také.



Unaveni ale spokojeni jsme se vrátili domů.



Monika Junová

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14