TAEKWON-DO
Home / 2013 / Sekce informujeme / Sníh dostal ap joomuk, mráz yop chagi
2.4.2013 / Velikonoční oddílové soustředění

Sníh dostal ap joomuk, mráz yop chagi

Velikonoce jsou tradičně vnímány jako příchod jara, bohužel v letošní roce si zima tvrdošíjně trvá na svém. Čtyřicítka sonkaláků se po celé jarní soustředění musela vypořádat s chladným počasím, které více než přelom března a dubna, připomínalo solidní leden.
Pět dnů jsem vyplnili 13 tréninky, které byly zaměřeny na procvičování zkouškového programu pro jednotlivé technické stupně a velká část byla rovněž věnována zlepšování dovedností ve sportovním boji.

Na Velikonoční pondělí byly naplněny tradice a děvčata byla vyšlehána a chlapci zkropeni vodou. A přestože mimo tělocvičnu vládlo nevlídné počasí, tak jsme se díky Tereze Žilinské posunuli přesně o jeden měsíc dopředu a vyslechli si dva odstavce Máje od Karla Hynka Máchy (prohrané sázky jsou prevít :-D ).

Cesta domů proběhla v naprosté pohodě a po uklizení oddílového materiálu se všichni rozprchli do svých domovů, aby mohli vyprávět zážitky.

Za nedlouho se budou všichni moci hlásit na velké letní soustředění a když sem viděl počty účastníků toho velikonočního, tak jsem přesvědčen, že bude opravdu VELKÉ!

Sonkaláci díky za vaše nasazení a makejte na sobě dál :)
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14