TAEKWON-DO
Home / 2009 / Sekce závodíme / Skvělé vystoupení na výborně obsazené mezinárodní soutěži
8.4.2009 / Czech Open 2009 žáci, junioři a senioři

Skvělé vystoupení na výborně obsazené mezinárodní soutěži





V sobotu 4. dubna proběhl v Nymburce další ročník mezinárodní soutěže Czech Open. V letošním roce do středočeského města zavítalo 13 zahraničních výprav z 10 zemí. Svou cestu na nymburská kolbiště našli výpravy z Anglie, Chorvatska, Estonska, Grónska, Holandska, Polska, Slovinska, Slovenska, Skotska a Švýcarska. Proti předchozím letům byl znát úbytek závodníků v žákovské skupině a naopak velmi příjemný nárůst mezi juniory a seniory. Kategorie černých pásků mezi juniory mely vždy šestnáckové pavouky a v seniorech byly vypsány kategorie, I. dan, II. dan a III. + IV. dan. Rovněž všechny seniorské váhové kategorie nabídly velkou porci zápasů a diváci měli možnost zhlédnout velmi kvalitní utkání.

Sonkal vyslal do soutěže 18 závodníků. Přestože někteří nastupovali poprvé ve vyšší věkové skupině (Michal Hamouz a Saša Reynaudová) i tak šli do svých zápasů s velkým odhodláním. Výsledkem je stříbrná medaile Michala Hamouze v tulech juniorů 6.-5. kup a rovněž stříbro Saši

Reynaudové v tulech juniorek 4.-3. kup + stříbro v matsogi juniorek B -46kg.



Další naši závodníci potvrdili dobrou formu z oblastních a dalších přípravných soutěží, které jsme na začátku letošní sezóny absolvovali. Jednotlivé výsledky si během několika dnů budete moci prohlédnout v sekci úspěchy.



Při závěrečném ceremoniálu vzali naši závodníci připravéné poháry útokem, protože získali hned 3 pro nej závodníky. Konkrétně - Michal Zacharuk (junior A), Monika Junová (juniorka A) a Kristýna Hudková (juniorka B). Rovněž jsme získali pohár pro 2. nejúspěšnější školu Czech Openu 2009. Po vitězství na Mistrovství ČR 2008 je to další vynikající úspěch pro náš oddíl.



Prohlédněte si 250 fotografií a rovněž 6 videí ve videogalerii.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14