TAEKWON-DO
Home / 2020 / Sekce přidáš se? / Školáci a Taekwon-Do
3.1.2020 / Exhibice Taekwon-Do

Školáci a Taekwon-Do


Ve čtvrtek 3. října jsme měli příležitost seznámit školáky I. stupně ZŠ Vybíralova s naším bojovým uměním. Protože naše domácí škola je z kategorie těch velkých, tak by účast všech tříd byla na zaplnění menší sportovní haly. Z tohoto důvodu jsme předvedli postupně tři samostatné ukázky s rozdělením na jednotlivé ročníky. Kromě tří dospěláků se zúčastnili především naši členové základní školou povinní. Pro přítomné pedagogy bylo velmi zajímavé sledovat své současné či nedávné žáky při zcela jiné pohybové aktivitě. A série pochval týkající se pohybové šikovnosti byla pro nás velmi příjemná.

Všechny tři ukázky se setkaly s velkým ohlasem a na závěr každého bloku byl prostor, aby si něco málo z taekwonda zacvičili i samotní diváci a divačky. Díky ukázkám se nám velmi pěkně navýšil počet studentů v náborové skupině.

Děkujeme pedagogickému sboru za umožnění ukázek!


Jestli vás naše exhibice motivovala, tak si přijďte zacvičit. Není nic jednoduššího než začít s taekwondem v jakémkoliv věku. Nábor pro děti, mládež a dospělé probíhá celoročně. Informace k náboru zde Učíme bojové umění Taekwon-do v celé jeho šíři – pro sport, sebeobranu, kondici, zdraví i seberozvoj.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14