TAEKWON-DO
Home / 2002 / Sekce závodíme / První setkání bylo úspěšné
10.3.2002 / I. Republikové setkání STM

První setkání bylo úspěšné


V sobotu 9. března se v Třeboni letos poprvé sešli mladí adepti taekwon-do sdružení do Středisek Talentované Mládeže. Pro naše STM Praha II dopadlo toto setkání výborně, když jsme celkově skončili druzí.

BR>
Již tradiční součástí setkání se stalo měření sil a výkonnosti jednotlivých talentů.Nejvíce medailí získalo STM Jižní Čechy (18-15-26), naše STM pak získalo celkem 9 zlatých, 10 stříbrných a 17 bronzových medailí. Závodníci z našeho oddílu do těchto počtů přispěli ziskem 3 zlatých, 7 stříbrných a 3 bronzových medailí.

Zlato pro nás vybojovala hned dvakrát Linda Deutschová (matsogi do 45 kg a t-ki) a také Matěj Kropáč (t-ki). Úspěšné starty v nových juniorských kategoriích pak předvedla Lucie Kolmanová a Milan Fulmek. Cenným úspěchem je 2. místo dívčího týmu ve speciálních technikách (t-ki) ve složení Lucie Kolmanová, Linda Deutschová a Martina Bardonová.

Těšit nás může také zisk tří titulů "nejúspěšnější" závodník. Linda Deutschová se ziskem dvou zlatých medailí stala nej žákyní (spolu s Věrou Hasíkovou z STM JČ) a Matěj Kropáč ziskem zlaté a stríbrné medaile nej žákem (spolu s Jiřím Kopečkem z STM JČ). Sbírku pak uzavírá ziskem jedné medaile z každého kovu Martina Weigertová (Kerberos) jako nej juniorka B.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14