TAEKWON-DO
Home / 2014 / Sekce informujeme / Příprava na Mistrovství České republiky
4.11.2014 / Podzimní oddílové soustředění ( informace )2 komentáře

Příprava na Mistrovství České republiky

Podzimní prázdniny již od nepaměti využíváme k pořádání oddílového soustředění a v posledních letech je cíleno k přípravě na Mistrovství České Republiky. V sobotu jsme mohli sbalit našich pět švestek, kterých je v konečném součtu sakra hodně a vyrazili jsme do Zákup u České Lípy.
Soustředěním prošlo s různou dobou pobytu přes čtyřicet sonkaláků a sonkalaček. Kromě samotné tréninkové přípravy došlo i povídání s vyššími technickými stupni o jejich představách co by měl splňovat ideální sonbe a jak se jím stát. Protože času je málo, tak jeden z večerních tréninků byl částečně věnován přezkoušení na technické stupně Dan. Z přezkoušení úspěšně prošel k prosincové zkoušce Jirka Huml, ostatní dostali celou řadu úkolů.

Tréninky jsme věnovali všem soutěžním disciplínám, včetně týmových sestav a soutěžní sebeobrany. Přestože zaměření soustředění bylo tentokrát hodně soutěžních směrem, tak se dostalo i na "běžné" cvičení a značného zlepšení dosáhli taekwondisté, kteří se na závody nepřipravovali.

Naše soustředění jsou určena všem taekwondistům bez rozdílu věku, tedy mohou si vedle sebe zacvičit třeba čtyřicátníci a ti, kteří si zvykají na nošení školní aktovky. Jednoznačně u nás platí, že taekwondo je bojové umění pro kluky i holky, protože podíl děvčat byl 40% :)

Pět dnů jak to tak bývá uteklo jako voda a před námi byla středeční cesta zpět do Prahy a po krátkém relaxu se opět vrhnout do pravidelných tréninků na Petřinách a Černém Mostě.
Tagy:

Komentáře (2)


Ondřej Vrábel

vloženo 12.11.2014 ve 22:25
Verco nevim o jakych fotkach si snila... Ale mozna se s nami o to podelis

Veronika Žilinská

vloženo 11.11.2014 ve 21:19
Jsem se těšila na nějaký fotky

TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14