TAEKWON-DO
Home / 2007 / Sekce informujeme / Preview na soustředění a neb co nás čeká a nemine :)
10.7.2007 / XXVII. Oddílové soustředění

Preview na soustředění a neb co nás čeká a nemine :)



Velké letní soustředění se nám kvapem blíží a my vám na následujících řádkách nabízíme informace o tom co nás čeká a co nás hlavně nemine :) Některé věci jsou již na pevno stanovené a jiné se mohou do soustředění změnit.

Nejdůletější fakta:
- tréninky 2x 2 hodiny pro vyšší skupinu, 2x 1,5 hodiny pro nižší skupinu. Stejně jako v loňském roce bude o zařazení do skupiny rozhodovat technický stupeň (pásek) a podlé typu tréninku i vybavení chrániči. Detaily upřesníme na prvním tréninku!





- čeká nás stejně jako v loni ranní probuzení ve formě rozcvičky, což zaručeně probere i ty největší spáče. Kdo zvládne spát bez úrazu za běhu a při strečinku tak si může ještě pár minut spánku přidat ;)


- pro jedlíky a přiznivce vydatných snídaní máme dobou zprávu, protože snídaně jsou opět pod nadvládou šéfkuchaře Thea a je pomocníků


- pokud si bude potřebovat odpočinout, tak k tomu bude určen 1 volný den, který máme naplánovaný na pondělí 27. srpna. Když budete hodní tak si můžeme dát výletový výšlap na rozhlednu :)




- hned po volném dnu bude následovat návštěva Mistra Hwang Ho Yonga (VIII. Dan), který odpoledne bude pro účastníky, kteří úspěšně projdou přezkoušením, dělat zkoušky na vyšší technické stupně. Přezkoušení bude během volného dne. Kdo by chtěl dělat zkoušky musí mít s sebou bezpodmínečně průkaz Českého svazu Taekwon-do ITF a poplatek za zkoušky.


- stejně jako v předchozích letech máme pro všechny účastníky přichystané různé soutěže o zajímavé ceny:

soutěž v krokovém matsogi, resp. modelovém sparringu (kategorie do zeleno-modrého pásku a od modrého pásku výše
velký koloběžkový závod ve sprintu pro všechny mladší 13 let



velký koloběžkový závod ve sprintu pro všechny starš 13 let (to aby někteří staroši nezáviděli či nekňučeli)
soutěž v akčních scénkách týmů (týmy o počtu 3 a více členů)
soutěž v teorii dle technických stupňů - 10.-9., 8.-7., 6.-5., 4.-3., 2.-1. kup a I. dan a vyšší
zajímavou cenu máme přichystánu i pro sonkaláka s nejvyšším bodovým průměrem ze zkoušek


- rozhodně si nesmíme nechat ujít i tradiční focení exhibiční fotek (třeba takových jaké se nacházejí u tohoto článku), které děláme řadu let právě na letním soustředění. Situace, motivy, nápady a případné partnery si chystejte již dopředu.


Kdo má zájem může si prohlédnout 627 fotografií z loňského soustředění.

Pro uvedené soutěže máme připraveno jako ceny rovněž 12 triček s efektním Taekwon-do nápisem na zádech. Exkluzivita triček je zaručena, protože každé z nich je originál!

Všechny účastníky soustředění starší 13 let žádáme, aby přisli pomoci s nakládáním oddílového vybavení. Nakládat budeme vše ve čtvrtek 23. srpna od 7.45 v tělocvičně na Černém Mostě.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14