TAEKWON-DO
Home / 2015 / Sekce informujeme / Poslední letošní trénink na Petřinách a plány pro 2016?
22.12.2015 / 4P - Petřinské pizzové posezení a popití.1 komentář

Poslední letošní trénink na Petřinách a plány pro 2016?

Ve středu jsme měli poslední Petřinský trénink, zaměřili jsme se na trénink pro zkoušky u barevných pásků a na netradiční kopy pro černé pásky (což mi přišlo jako brilantně originální nápad, protože jsem nebyl na celorepublikovém semináři – hned mi bylo vysvětleno, že nejen já mám dobré nápady ;o) ). Pak jsme se šli družit do pizzerie, díky čemuž dorazilo na trénink i osazenstvo ne tak často trénujících z Petřin a také ti sociálně zdatní z Černého mostu.
I když mladí pracanti jako Pavel Šnábl a Jirka Huml pospíchali domů, aby se dobře vyspali na další pracovní den, tak se starším pracantům povedlo je udržet při družném hovoru až do nejzazšího večera, což je pro slušné Pražáky jízda posledního metra. Kdo se zúčastnil, to si můžete prohlédnout na fotkách, snad je dobře zachycena dobrá nálada.
Nejde, ale tolik o to, že jsme cvičili a pak se dobře najedli, napili a poklábosili, ale o to, že to byl poslední trénink tohoto roku na Petřinách a že je myslím dobré, dát si nějakou vizi a cíl pro ten příští rok.
Všem jsem navrhl, že lednové zkoušky jsou AŽ za měsíc, a že poslední chyby jde v domácím tréninku krásně vyladit. V pondělí od Vláďi a ve středu ode mě jste dostali dost oprav, tak teď už jen zbývá cvičit. A měsíc je hromada času, když si dám úkol, zas tak těžké to taekwondo není. Viděl jsem ve středu, že ti, kteří se před pár měsíci trápili na wiroku lámou bez problémů a "složité" krokáče se za pár minut stávají rutinou. Dolmyo, že jde taky trefit bez problémů a můžou se ladit už jen detaily. A tak doufám, že první náš cíl příštího roku bude pro většinu projít přezkoušením a odcvičit pak krásné zkoušky (jak říkám, aby to byla exhibice) v lednu a pak i zbytek roku, aby se nám ten chytrý a vytrvalý trénink dařil. Věřím, že není důvod nikam spěchat, ale také, že není důvod stagnovat.

Zamysleli jste se nad tím, co se vám v taekwondu povedlo v tomto roce? A jaké jsou vaše cíle pro příští rok? Klidně to napište do diskuse, když se tam objeví aspoň 4 názory od různých lidí, tak napíšu taky ;o) Vážně mě to zajímá.

Martin Svitek, IV. Dan, Sonkal





Obyčejné lidské setkávání je také součástí bojových umění. Pokud se k nám chceš přidat, podívej se na Informace k náboru zde. Nábor probíhá celoročně. Začít mohou vaše děti školního věku, dospívající mládež a stejně tak vy rodiče. Hledáte univerzální rozvojovou aktivitu? Zkuste cvičit taekwondo, pro vlastní radost z pohybu, nebo jako sport zastřešený bojovým uměním sebeobrany, který vám poskytne kvalitní rozvoj osobnosti.
Tagy:

Komentáře (1)


Martin Svitek

vloženo 22.12.2015 v 6:26
Fotky budou až budou ;o)

TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14