TAEKWON-DO
Home / 2015 / Sekce závodíme / Pekelné síly odraženy!
7.12.2015 / Čertovský pohár ( propozice a přihláška )

Pekelné síly odraženy!

Večer 5. prosince je již od pradávna spjat s pohybem nadpřirozených sil, které obcházejí rodiny a testují malé človíčky,aby zjistili zda si za poslední rok zaslouží pochvalu a odměnu. A nebo zda skončí v pytli a budou transportováni do hlubin země, kde okusí prostředí pekelné.
Co se však dělo večer si necháme na jindy, protože za úsvitu začalo srocování lidiček všemožného věku a také technických stupňů před sportovní halou Základní školy Petřiny jih. Důvodem byl první ročník Čertovského poháru, jehož premiéra vyšla skvěle na Mikuláše. Na premiérovou soutěž se soutěže zúčastnilo 93 závodníků z 11 klubů a díky účasti Taekwon-Do Academy Slovakia byl Čertovský pohár mezinárodní.

Sympatická konkurence byla především v juniorské skupině, kde se představilo několik současných či budoucích členů státní reprezentace. Přestože rozhodčích bylo početně akorát na tři zápasiště, tak celý soutěžní programu odsýpal velmi svižně a mohli jsme si dovolit soutěžit systémem každý s každým proti původně uvedenému eliminačnímu.

Medailisté byli oceňování tématickými kovy hned po skončení kategorie na soutěžním tatami a všichni účastníci obdrželi certifikáty, které je večer uchránili před odnesením do pekla.

Nejúspěšnějšími závodníky se v jednotlivých skupinách stali:
- Aneta Zelinková, Sonkal - žákyně
- Jan Veškrina, Sonkal - žák
- Tereza Žilinská, Sonkal - juniorka
- Jiří Novák, Sonkal - junior
- Vendula Benediktová, Sonkal - seniorka
- Tomáš Vodička, Sonkal - senior

Tři nejúspěšnější skoly.
1: Taekwon-Do ITF Sonkal Praha
2. Kwang Myong Roztoky
3. Tong-Il České Budějovice

Velký dík patři všem závodníkům, kteří se Čertovského poháru zúčastnili a svými výkony přispěli k jeho kvalitě a také rozhodčím. Ti bedlivě a neúnavně bděli ostřížím zrakem nad všemi předváděnými výkony.

Věřím, že po skončení soutěže ti skuteční čerti žádného účastníka neodnesli a za rok se sejdeme v ještě hojnějším počtu!

Kompletní výsledkové listiny.




Závodů se náš oddíl účastní pravidelně a to nejen v České republice. Učíme nejen sport, ale bojové umění v celé jeho šíři. Cílem je zdravý životní styl, zlepšování kondice, techniky a sebeobrana. Nábor pro děti, mládež a dospělé probíhá po celý rok v našich tělocvičnách na Černém Mostě, Petřinách a v Horních Počernicích. Informace k náboru zde
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14