TAEKWON-DO
Home / 2021 / Sekce závodíme / Ostrava podruhé
21.10.2021 / Celorepublikové testování STM

Ostrava podruhé


Letošní podzim byl zatím ve znamení výletů do Ostravy. Nejprve na začátku října na Mistrovství ČR barevných pásků a nyní na celorepublikové setkání talentované mládeže. V obou případech byla naším domovem Atletická hala Ostravar arény, která skýtá dostatek prostoru.

Sonkal vyslal v rámci společné nominace STM Praha II 16 soutěžících, kteří po celou soutěž předváděli velmi kvalitní výkony. Hlavními tahouny našeho týmu byli Karolína Chmelíková a Jan Veškrna, tedy ještě nedávní členové reprezentace České republiky. Honza s přehledem vybojoval tři individuální zlaté medaile a Karolína po jedné zlaté a bronzové. Překvapením bylo vítězství Viktorie Markové v sestavách, kdy ve finále porazila favoritku Leu Rathouskou.

Celkem naše Středisko Talentované Mládeže získalo skvělých 35 zlatých medailí a s přehledem jsme ovládli celkové pořadí.

Negativem celého víkendu byla rozvleklost obou soutěžních dnů, kdy hlavním důvodem byla absence většího počtu rozhodčích. Přeci jen končit v neděli o 2-3 hodiny dříve by nejeden přespolní přivítal. Nebude od věci se zamyslet nad formátem soutěže a najít časově vhodnější model.

Nejen sonkaláky a sonkalačky nyní čeká Mistrovství Evropy na Krétě, podzimní soustředění, seminář s mistrem Jerzy Jedutem a těsně za polovinou listopadu i Mistrovství České republiky.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14