TAEKWON-DO
Home / 2021 / Sekce závodíme / Ostrava hrála barvami
7.10.2021 / Mistrovství České republiky barevných pásků

Ostrava hrála barvami


Víkend 1. až 3. října byl ve znamení Mistrovství České republiky barevných pásků. Sonkal vyslal 11 závodníků a nevedli si vůbec špatně! Cílem této soutěže je porovnání barevných pásků, tedy bez černých.

Hlavním negativem soutěže byla absence většího počtu závodníků, což se projevilo v brzkém konci. Ten je sice fajn, ale lepší je soutěžit jeden den až do večera, než strávit v hale a mimo domov celý víkend. Uvidíme zda se toto pro další roky změní.

K vlastnímu soutěžení - medailově jsme byli velmi úspěšní v sestavách, ale z pohledu cenných kovů jsme nezaostali ani ve sportovním boji. V něm se však právě u modrých pásků musíme zaměřit na několik věcí v následujících měsících.

Tereza Simandlová si z Ostravy odvezla pohár pro nejúspěšnější mladší juniorku a v celkovém pořadí jsme obsadili páté místo. Všechny školy, které se umístili před námi měli početnější výpravy.

Další soutěží je testování STM za 14 dnů a opět v Ostravě. Následně nás čeká podzimní soustředění a Mistrovství České republiky v Nymburce.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14