TAEKWON-DO
Home / 2021 / Sekce informujeme / Oddílové příspěvky a aktuální provoz Sonkalu
23.1.2021 / Platby, cvičení, atd.

Oddílové příspěvky a aktuální provoz Sonkalu


Drazí taekwondisté, taekwondistky, členové a členky Sonkalu,

V dnešní nelehké době, kdy jsou dveře našich tělocvičen zavřeny, jsme pro Vás připravili řadu online tréninků a výukového materiálu, který Vám pomůže s domácím cvičením. Chtěli bychom Vás vyzvat k tomu, abyste se účastnili našich online tréninkových setkání, které v současné době nejen nahrazují vaší přítomnost v tělocvičně, ale pomohou Vám udržet vaše tělo v kondici a tudíž odolnější vůči nemocem. Online cvičení Vám pomůže zabránit vašemu technickému a fyzickému propadu, který by nastal, kdybyste nic nedělali. Po návratu k normálnímu životu počítejte s tím, že se vrátí do našich kalendářů i soutěže a zkoušky, pro které je třeba nejen fyzické zdatnosti, ale také požadované technické úrovně, která bez tréninku velmi rychle klesá.

Navzdory všem komplikacím, které pandemii provází náš trenérský tým pracuje na tom, abyste měli možnost trénovat venku nebo alespoň online a mohli jste tak pokračovat ve vašem pravidelném tréninku, některé tréninky proběhly i v tělocvičně, kdy neplatila tak přísná opatření. Z toho důvodu žádáme ty, kteří uhradili členské poplatky za první pololetí, aby uhradili členské příspěvky i za druhé. Nutno podotknout, že součástí vašeho členského příspěvku je i poplatek za členství v Českém svazu Taekwon-do ve výši 300 Kč za osobu, který za Vás oddíl hradí po Novém roce a nejinak tomu je i v roce 2021.

Za náš trenérský tým by rád poznamenal, že pracujeme na dalším výukovém materiálu a koncepci online tréninků, abychom Vám nabídli co nejvíce možností se vzdělávat a cvičit online. Těšíme se na Vás snad již brzy v tělocvičně.

Ondřej Vrábel, VII. dan
předseda Sonkal z.s.


P.S.: Pokud jste ještě nezaregistrovali, máme každé úterý a čtvrtek online tréninky přes Zoom, které zvládne každý. Tedy ať se jedná o začátečníka nebo dospělého. Informace jsou zde. A pokud jste na našem webu stále nenašli obsáhlou výukovou sekci, tak ta je tady.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14