TAEKWON-DO
Home / 2004 / Sekce závodíme / Obrazem i zvukem z juniorského šampionátu
12.8.2004 / 6. juniorské Mistrovství světa

Obrazem i zvukem z juniorského šampionátu

Dnes začínáme se zveřejňováním videí z 6. Mistrovství světa juniorů v Malajsii. V prvním videu můžete shlédnout finalové utkání juniorek do 53kg mezi členkou našeho oddílu a českou reprezentantkou Barborou Sýkorovou a Sin Yong He z Korei. V následujících dnech budeme postupně zvěřejňovat další utkání českých reprezentantů a přichystáno máme i několik finále bez české účasti. V přehlídce videí z
Mistrovství světa nebudou chybět ani skoky čerstvého Mistra světa ve speciálních technikách Petra Hasíka a všechna utkání v nové soutěžní disciplíně praktické sebeobraně.



Další video zachycuje semi-finalové utkání Pavly Jelečkové a Davirova Sahlo (Uzbekistán) ve váhové kategorii juniorek do 60kg. Bohužel verdikt rozhodčích v tomto utkání nás velmi překvapil, posoudit můžete sami a když se vyjádříte v našem diskusním fóru budeme jedině rádi.

Na zítřek máme přípraveno opět semi-finalové utkání avšak z kategorie juniorek nad 60kg mezi Ilonou Hambergerovou a Sa Ok Jin (Korea). Korejská závodnice předvedla velmi dobrou techniku a pohyblivost, ale bohužel časování útoků či protiútoků nebylo zrovna nejlepší.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14