TAEKWON-DO
Home / 2003 / Sekce závodíme / Nejúspěšnější žákyně ze Sonkalu
2.6.2003 / I. Celorepubliková soutěž STM 2003

Nejúspěšnější žákyně ze Sonkalu




V sobotu 31. května se v Třeboni sešlo na 170 závodníků z 6-ti regionálních Středisek Talentované Mládeže. Účelem bylo porovnání výkonnosti jednotlivců a týmů ze všech středisek. Náš oddíl byl zastoupen v STM Praha II celkem 14-ti závodniky.

Žáci soutěžili ve 3 disciplínách a junioři ve čtyřech. V žákovské kategorii vybojovala 1. míst

o Ivana Hřebačková v tulech 4. kup a vyšší a 2. místo v matsogi do 38kg. Rovněž druhé místo získala Pavla Dvořáková v tulech 6.-5. kup. Dominika Bardonová získala dvě 3. místa - tul 4. kup a vyšší a matsogi do 38kg a výborné 2. místo v disciplíně t-ki (speciální přerážecí techniky).




V juniorkách vybojovala Eliška Meyerová 3. místo v tulech 4.-3. kup a Pavel Zavadil svedl velmi pěkný souboj ve finále tulů juniorů 2. kup a vyšší s Honzou Chaloupkou. Vítězství nakonec patřilo našemu závodníkovi! Ve sportovním boji jsme v sobotu získávali především 2. a 3. místa - Filip Konár 3. místo matsogi junioři B -58kg, Martina Bardnová 3. a Lucie Kolmanová 2. místo juniorky B -53kg. Martin Hlůže přerážel plastové desky tak usilovně až z toho bylo velmi dobré 2. místo! Stejné umístění mezi juniorkami B vybouchala i Lucka Kolmanová.





V soutěží týmů jsme měli především zastoupení v podobě týmů můžů a žen s poradovým číslem 2. Oba naše týmy získali 3. místa v tulech a mužský tým přidal ještě 3. místa z t-ki a wiroku - ani jednu z těchto medailí jsme neočekávali a o to více jsou pro náš příjemnější. Martin Hlůže pomohl svými výkony týmu č.1 k 2. místu v disciplíně t-ki a hlavně k prvním místům ve wiroku a sportovním boji. Lucka Kolmanová a Martina Bardonová byly zase členkami ženského týmu č. 1. Jejich výkony pomohli k 3. místu ve wiroku a první místa ve sportovním boji a speciálních technikách.





Naše středisko v celkovém hodnocení obsadilo pekně 3. místo a při závěrečném vyhlašování nejúspěšnějších závodníků na nás čekalo opět jedno velmi milé překvapení v podobě poháru pro nejúspěšnější žákyni - Ivanu Hřebačkovou!



Výsledkové listiny jsou zde (RTF formát).

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14