TAEKWON-DO
Home / 2022 / Sekce přidáš se? / Nejsme medvědi
14.3.2022 / Zimní oddílové soustředění ( informace )

Nejsme medvědi


Taekwondisté se v zimě neukládají k zimnímu spánku jako huňáči, ale pilně trénují. V loni jsme si o zimním soustředění mohli nechat jet zdát, ale letos to bylo jiná káva. Byť v České republice vrcholila epidemie Omikronu a listina účastníků se krátila ještě v den odjezdu, tak to byla akce mimořádně vydařená.

Tréninky jsme rozdělili podle technických pásků a v těch nižších jsme přivítali hromadu nováčků, kteří začali cvičit před několika měsíci. Tréninky si každý prokládal podle svého - hraním společenských her, čtením, procházkou a nebo pasivním nabíráním sil, kdy největší zátěží je průzkum očním víček z vnitřní strany :-)

Především pro nižší technické stupně bylo únorové soustředění vynikající přípravou ke zkouškám na vyšší technické stupně. No a pro ty vyšší to byla fajnová opakovačka, zlepšení kondice a taky spousta skvělých lidí.

Byť se nám na začátku každého soustředění zdá, že je na vše hromada času, tak to pokaždé uteče jako voda. V neděli odpoledne nezbylo nic jiného než rychle se sbalit, uklidit pokoje a vydat se zpět do stověžaté Prahy.

Další soustředění na nás čeká v druhé polovině dubna a to bude o Velikonocích. Těšte se na taekwondistickou pomlázku a spoustu tréninků
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14