TAEKWON-DO
Home / 2015 / Sekce přidáš se? / Nákupní vozíky na plný výkon
25.10.2015 / Exhibice na vyhlášení Bikeclinic Cupu1 komentář

Nákupní vozíky na plný výkon

Přestože máme za sebou pár ukázek poblíž či před obchodními centry, tak uvnitř nás čekala premiéra. Nedávno jsme byli osloveni pořadateli seriálu závodů dětí na horských kolech Bikeclinic Cup zda bychom nechtěli vystoupit během odpoledního programu, který zahrnoval vyhlášení jeho celkových výsledků. S díky jsme nabídku přijali a vypravili se do Letňan předvést něco z našeho kumštu.
VIDEO
FOTO
Protože celý seriál je zaměřen na menší děti, tak největší část našeho týmu tvořili rovněž nejmladší taekwondisté a taekwondistky. Doplnila je pětice zkušených červených a černých pásků. Ukázka obsahovalo vše co má a bylo velmi zajímavé sledovat udivené výrazy nakupujících, kteří jeli po eskalátorech několik metrů za pódiem. Přeci jen kdy se vám poštěstí vidět v nákupním centru přerážecí techniky :)

Všem sonkalákům a sonkalačkám děkují za skvělou prezentaci oddílu a celého bojového umění.




Jestli vás naše exhibice motivovala, tak si přijďte zacvičit. Není nic jednoduššího než začít s taekwondem v jakémkoliv věku. Nábor pro děti, mládež a dospělé probíhá celoročně. Informace k náboru zde Učíme bojové umění Taekwon-do v celé jeho šíři – pro sport, sebeobranu, kondici, zdraví i seberozvoj.
Tagy:

Komentáře (1)


Martin Svitek

vloženo 25.10.2015 ve 22:14
To je slušná exhibiční banda ;o)

TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14