TAEKWON-DO
Home / 2021 / Sekce informujeme / Makej až zčernáš
30.9.2021 / Zkoušky na I. až VI. dan

Makej až zčernáš


Uplynulý víkend byl z těch opravdu hektických. Po páteční přípravě sobotní Sonkal Open a v neděli blok reprezentačního soustředění a hlavně zkoušky na technické stupně dan, tedy černé pásky.

Mezi uchazeče nastoupila i Tereza Simandlová, která je od letošního června členkou české reprezentace a za několik týdnů se zúčastní Mistrovství Evropy na Krétě. Přes mírný zdravotní handikep v předchozích dnech předvedla Terka velmi kvalitní výkon a po zásluze stejně jako ostatní kolegové a kolegyně z reprezentace získala I. dan. Terka společně s Karlou Šrubařovou byly oceněné za předvedené výkony svazovou kravatou!

Po zkoušené skupině na I. dan nastoupil před velmistra Hwang Ho-yonga i hlavní trenér české reprezentace Jan Mraček. Zkoušku na VI. dan sestávající ze sestav So-San a Se-Jong úspěšně zvládl a může přimalovat na pásek římskou jedničku ke stávající pětce.

Všem úspěšným gratulujeme a přejeme úspěšné Mistrovství Evropy, a samozřejmě další pokračování taekwondistické kariéry. I. dan totiž není v žádném případě konec, ale naopak nový začátek!!!
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14