TAEKWON-DO
Home / 2009 / Sekce informujeme / Letní zadíračka, aneb Smrťáka má každý rád :)
25.8.2009 / XXXIII. Oddílové soustředění

Letní zadíračka, aneb Smrťáka má každý rád :)



Podívejte se na první sadu fotografií z aktuálně probíhajícího soustředění našeho oddílu. Dnes vás čeká 212 fotek, další připravíme a zveřejníme během zítřejšího volného dne, kdy nás čeká výlet k místní rozhledně a večerní soutěže v sambo a mobum matsogi!

Druhá sada s 55ks fotografií je zveřejněna.

Třetí sada fotografií obsahuje 187 fotografií. Přestože jsme dnes na soustředění měli volný den, tak jsme stihli dopoledne výlet na místní rozhlednu a večer velmi kvalitní turnaj dvojic v sambo matsogi a mobum matsogi. Velkou pochvalu si zaslouží všichni účastníci, protože předvedené kombinace a scénky měly vynikající kvalitu! V nižší kategorii (sambo matsogi) zvítězil Michal Fuxa s Filipem Morkovcou, ve vyšší (mobum matsogi) si vítězství vybojoval Michal Zacharuk a Martin Beneš. Prohlédněte si fotky a těšte se v příštím týdnu na video :-)

Sada číslo 4 na vás čeká a najdete v ní fotografie ze čtvrtečního dopoledniho i odpoledniho treninku, kdy jsme se věnovali opakování sestav, procvičování více násobných kopů a rovněž speciálním technikám na lapy. Své majitele si našli i dvě speciální trička s nápisem Master of Tekken 2009. Tedy hlavní ceny pro vítěze obou kategorií již druhého ročníku turnaje v tého počítačové hře. V mladší kategorii s přehledem obhájil loňské vítězství Dan Dvořák, který svým vyzyvatelům nedal nejmenší šanci. Naopak nového vítěze poznala kategorie věkově starších, kde titul vybojoval Martin Beneš.

Neděle - dnes máme poslední den oddílového soustředění v Malých Svatoňovicích. Čekají nás dva závěrečné tréninky, balení a cesta do Prahy.
Včera večer proběhla velmí populární soutěž v akčních scénkách a velmi rádi musíme řici, že všech 7 předvedených scének bylo velmi zajímavých. I když u mladších nebylo provedení tak precizní jako u starších a hlavně vyšších pásků, tak vše plně nahradili vtipem a neotřelým nápadem. Prvenství ve finálovém rozstřelu nakonec získala trojice Martin Beneš, Michal Zacharuk a Pavel Babický, kteří velmi těsně porazili trojici "zelenáčů" Michal Hamouz, Jirka Huml a Zdeněk Ocelka.

Poslední foto sada je doplněna do fotogalerie. Nyní si můžete prohlédnout 704 fotek z letního soustředění. Tímto jsme překonali hranici 40.000 fotografií ze soutěží, tréninků, seminářů a dalších akcí !!! Jeden rekord je pokořen a pře námi je pěkně kulaté číslo 50.000 :-)

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14