TAEKWON-DO
Home / 2001 / Sekce informujeme / Letní soustředění je za námi
3.9.2001 / VII. Oddílové soustředění

Letní soustředění je za námi


Od pátku 24. srpna do neděle 2 září proběhlo VII. oddílové soustředění. Již po několikáté jsme se vydali do Frýdštejna. Pro všech 47 účastníků bylo přichystáno, kromě pravidelných tréninků (2x 2 hodiny denně), spousta zábavy a spestření volného času. Ve středu se uskutečnila pěší výprava kolem zříceniny hradu Frýdštejn, přes pískovcové skály až po záverečný několikakilometrový výšlap do kopce, který byl lemován krásnými hlubokými lesy.

Z počátku byly tréninky věnovány procvičování základních technik rokou a nohou, po té se přidaly sestavy (tuly) a krokové matsogi (sambon, ibo a ilbo). Prostřední část pobytu byla věnována nácviku kombinací do matsogi a také speciálním přerážecím technikám (k dispozici jsme měli jeden z našich dvou stojanů). Závěrečná fáze byla zaměřena na sportovní boj (matsogi) a celkové opakování.

Páteční večer byl věnován opékání buřtů, bohužel kvůli nepříznivému počasí v krbu, ale to prakticky nikomu nevadilo :-). Polovina nedělního tréninku byla věnována fotografování v přírodě a s čistým svědomím můžeme prohlásit, že mnoho fotografií je velmi zdařilých.

Další, bohužel tento rok poslední, soustředění se uskuteční 8.-11. listopadu v České Lípě. Zároveň bude přístupné pro všechny členy STM Praha II (týden po té bude II. republiková soutěž STM).
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14