TAEKWON-DO
Home / 2019 / Sekce závodíme / Královská bitva v Řecku
13.1.2019 / 6. King of Taekwon-Do

Královská bitva v Řecku

Poslední víkend před Vánoci se vydala ČNR na prestižní soutěž v řecké Soluni s názvem King of Taekwon-Do 2018.
Mezi vybranými byli i naši tři Sonkaláčci Jana Kovářová, Tereza Štekerová a Jan Veškrna. Pro mě osobně je tento termín víkend před Vánoci poněkud nešťastným výběrem pro tak velkou mezinárodní soutěž, ale správný bojovník musí být vždy připraven.

Jakékoliv závody jsou pro nás přínosné, jelikož zde nasbíráme cenné zkušenosti pro nadcházející ME. To se bude konat letos již na začátku dubna v Itálii. Nakonec si odvážíme z této soutěže 4 cenné kovy. Mě se podařilo vybojovat dvě bronzové medaile. Tereza se dokázala probojovat až do finále, kde následně získala stříbrnou medaili. Honza svým výkonem obsadil 3. místo a tím si připsal na konto jeden bronz za sportovní boj. Celkově je to pro naši školu velký úspěch na největší soutěži s počtem 1600 závodníků.

Jana Kovářová


Závodů se náš oddíl účastní pravidelně a to nejen v České republice. Učíme nejen sport, ale bojové umění v celé jeho šíři. Cílem je zdravý životní styl, zlepšování kondice, techniky a sebeobrana. Nábor pro děti, mládež a dospělé probíhá po celý rok v našich tělocvičnách – Černý Most, Petřiny, Horní Počernice, Hloubětín, Velké Přílepy. Informace k náboru zde
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14