TAEKWON-DO
Home / 2014 / Sekce informujeme / Koleda koleda Sonkale...
21.4.2014 / Velikonoční oddílové soustředění

Koleda koleda Sonkale...

I v roce 2014 patřili svátky jara, Velikonoce, oddílovému soustředění. Na čtyřicet taekwondistů vyrazilo na Zelený čtvrtek z Černého Mostu do Zákup u České Lípy. Pěti denní soustředění bylo tentokrát z velké části zaměřeno na blížící se zkoušky na barevné pásky a držitelé červených a černých pásků dostali nálož svých tréninků (sebeobrana, proti noži a výuka nových sestav + detailní opravy již naučených).
Hrstce byly tři tréninky denně málo a proto si přidávaly basketbalová zápolení na asfaltovém plácku či ranní výběhy do přírody.

V pondělí ráno se rozhodně nenechala zahanbit mužská část osazenstva a děvčata podstoupila velikonoční rituál. Děvčata byly na koledníky připraveny a obdarovávaly je sladkostmi. Taekwon-Do ač je moderním bojovým uměním, tradic si cení a dodržuje je.

Pět dnů uteklo jako voda a v pondělí odpoledne nezbylo než sbalit veškeré tréninkové pomůcky a vybavení a vrátit se do ruchu matičky Prahy. Skvělou atmosférou a 100% nasazením při trénincích se můžete pokochat na více než 350 fotografiích.

Další soustředění nás čeká velké letní na konci srpna a jeho součástí budou i zkoušky na vyšší technické stupně. Informace o něm zveřejníme během následujících 14 dnů.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14