TAEKWON-DO
Home / 2016 / Sekce informujeme / Jeden za 68 a druhý za 69
3.6.2016 / Zkoušky na technické stupně DAN

Jeden za 68 a druhý za 69

Závěr mezinárodního technického semináře v Českých Budějovicích patřil tradičně zkouškám na vyšší technické stupně - černé pásky. Proti zaběhnutým tradicím bylo tentokrát znatelně více přezkušovaných na vysoké dany než na ty masovější první a druhé.
Pouze dva žadatelé se ucházeli o první dan, z čehož jedním z nich byl Herbert Kindl. Bert předvedl velice pěkný výkon, který zkušební komise Českého svazu Taekwon-Do ITF v čele s velmistrem Hwang Ho-yongem ocenila 68 body.

Na druhý dan byl pouze jediný žadatel - Jirka Novák. Ten předvedl dozvuky formy z Mistrovství Evropy a jeho výkon byl ohodnocen 69 body. Toto bodové hodnocení bylo v České republice uděleno poprvé a můžeme být na našeho studenta po právu hrdí.

Další část zkoušek již byla v režii ITF, protože se jednalo o zkoušky na 4. až 6. dany. Ke zkoušce na IV. dan předstoupil brněnský Jarda Svoboda, aby jej následovala dvojice na V. dan - hlavní trenér české reprezentace Jan Mraček a vedoucí mladoboslavského oddílu Zděněk Vavruška.
Zkouškové pole se uzavřelo dvojicí Zbyněk Mácha (vedoucí oddílu Won-Hyo Třeboň) a Libor Mácháň (vedoucí oddíl Club Brno).

Všichni žadatelé byli tentokrát úspěšní a v nejbližších týdnech budou předáním certifikátů oficiálně povýšeni na vyšší technické stupně.

Gratulujeme!
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14