TAEKWON-DO
Home / 2021 / Sekce přidáš se? / Jdeme sbírat!
7.4.2021 / Dubnová tulová výzva

Jdeme sbírat!


Je na čase odtajnit pečlivě střežení tajemství. Je na čase zodpovědět otázky, které se prohánějí v mnoha hlavách na základě zveřejněných krátkých videi!
Na přiložených obrázcích můžete vidět základ celého konceptu. Tedy oddílové karty, které mohou všichni naši členové získávat za splnění nejrůznějších výzev, úkolů, předvedení dovedností a znalostí. Nebo účastí na určitých akcích jako jsou exhibice, soustředění apod.
Každá aktivita bude rozdělena do čtyř úrovní - základní bronzová, přes stříbrnou, zlatou až po černou (mistrovskou). Podle typu aktivity bude nutné získat určitý počet bodů pro zisk dané úrovně.
Pro duben už běží výzva, kterou nyní propojíme se Sonkal kartičkami. Tedy každý kdo pošle 5 videí získá automaticky bronzovou tulařskou kartičku. Za 10 videí to bude stříbrná, 15 znamená zlatou a pro černou, tedy mistrovskou je nezbytných 25 tulařských videí!

Od 19. dubna rozšíříme o další dvě možnosti plnění, ale o tom až v příštím týdnu ať si nemotáte hlavy. Všechny tyto 3 výzvy poběží až do konce letních prázdnin a bude je zastřešovat covidová karta (opět čtyři úrovně). A zde je jednoduchá rovnice - mám 3 bronzové karty v jednotlivých výzvách = získávám mistrovskou bronzovou covid kartu).

Předposlední informace - každý kdo získá 3x bronzovou kartu nebo 1x zlatou kartu dostane speciální dárek - sběratelskou krabičku ve které si své karty bude moci uschovávat!

Poslední informace - jako motivaci pro návrat k tréninkům chystáme i dvě edice karet, které budou zaměřeny na venkovní tréninky a následně i na ty vnitřní.

Bonusová informace - první kdo získá mistrovskou tulovou kartu získá speciální bonus a ten kdo získá mistrovskou - černou - covid kartu (jedna karta vládne všem) bude mít ještě vyšší bonus.

Startovní výstřel zazněl a my se těšíme na vás sběratele!

Informace k dubnové výzvě najdete zde
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14