TAEKWON-DO
Home / 2015 / Sekce přidáš se? / Jak odplácnout dlažební kostky
9.9.2015 / Letní Praha

Jak odplácnout dlažební kostky

Konec školního roku jsme oslavili výpravou do uliček kolem Staroměstského náměstí, Karlova mostu a také Kampy. Červnové počasí nám přálo a tak z toho vznikly zajímavé fotografie a také nějaké zajímavé historky. Jako například ta nastíněná v titulku článku.
Ta má prozaická klíčová slova - pády, dlažební kostky, funguje to a sádra. Jirka Novák a Pavel Šnábl zkoušeli v rámci focení nějakou sebeobranu a jejich součástí byl Pavlův pád na dlažební kostky, resp. jeho odplácnutí. Pavel si velmi pochvaloval jak v praxi funguje to co zkoušíme na žíněnkách v tělocvičně. Bohužel poslední klíčové slovo sádra se dostalo ke slovu až s měsíčním zpožděním po absolvovaném soustředění, kdy rentgen ukázal, že jedna zánártní kůstka nevydržela doskok na dlažební kostky. Při fotografování to vypadalo jen na ne úplně ideální dopad při kopu ve výskoku.

Další již pozitivní historkou byla menší exhibice Jirky Nováka u Karlova Mostu, kdy jeho přeskok přes hlavu Terky Žilinské ocenili turisté velkým potleskem. A neb jak jsme přidali další turistickou atrakci zdarma :)
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14