TAEKWON-DO
Home / 2008 / Sekce informujeme / Informace k letnímu soustředění, aneb co nás čeká a nemine
18.8.2008 / XXX. Oddílové soustředění

Informace k letnímu soustředění, aneb co nás čeká a nemine



Necelých 7 dnů nám zbývá do letošního letního soustředění v Malých Svatoňovicích. Na následujících řádcích se dozvíte, co všechno vás čeká a bohužel nemine ;)

- na soustředění se nakonec přihlásilo lehce nad 50 účastníků, z nichž přivítáme také taekwondisty ze Slovenska a Švýcarska.
- pokud dorazí všichni přihlášení, vylepšíme rekord v počtu černých pásků na oddílovém soustředění z roku 2003 (12) na 13.
- čeká nás tradiční pořádná dávka tréninků – nižší pásky budou mít tréninky dvakrát denně po 90 minutách, vyšší pak dvě 120 minutovky. Na programu je rovněž několik večerních tréninků zaměřených zejména na procvičování a výuku sestav.
- protože snídaně je základ pro každý den, nejinak je tomu na našich soustředěních. Z tohoto důvodu je první jídlo dne pod taktovou Thea, který stejně jako v předchozích letech pro vás veze lahodné pokrmy a tekutiny. Oběd a večeři již necháme na kuchařích v kuchyni místního internátu.
- bude-li někomu docházet energie, je zde pro něj záchranné lano v podobě volného dne (ne tak docela), který je naplánován na středu 27. srpna.
- tak jako každý rok i pro letošní soustředění jsme nachystali plno soutěží o hodnotné ceny (finančně i kaloricky). Postupně se můžete těšit:



tradiční soutěž v modelovém sparingu (mobum matsogi) dvojic
ještě tradičnější soutěž v akčních scénkách (mrkněte na videa z let
2007, 2006 a 2005)
soutěž v teorii taekwondo s obtížností dle technických stupnů (10.+9., 8.+7., 6.+5., 4.+3., 2.+1. kupy a I. dany a vyšší)
fotbalový a basketbalový turnaj týmů (zvlášt pro mladší a starší)
několik soutěží pro mladší účastníky (na starosti má Godzilla!)
a v neposlední řadě premiérový turnaj v počítačové hře Tekken!!!
v loňském roce jsme bohužel museli vynechat hromadné focení exhibičních fotek, a proto doufáme, že nám letos počasí dá šanci.

Dopředu můžete nasát atmosféru při prohlížení fotografií a článků z let 2007 a 2006.

Všem si dovolujeme připomenout změnu místa odjezdu na soustředění – již v 8.30 je sraz pro všechny u tělocvičny, kde v rychlosti naložíme veškerý oddílový materiál a vyrazíme směr Malé Svatoňovice. Návrat předpokládáme v sobotu 30. srpna kolem 19. hodiny a opět k ZŠ Vybíralova, kde proběhne nejprve vykládka a poté až rozpuštění davu.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14