TAEKWON-DO
Home / 2022 / Sekce informujeme / Ikona sparringu v České republice
17.3.2022 / Seminář Tomaž Barada

Ikona sparringu v České republice


Byť se mohou zdát některé víkendy velmi plné a značně intenzivní, tak možnost vidět seminář ikony taekwondo (a kickboxu) sparringu na vlastní oči, z nich udělá menší peklo. Jenže to "peklo" je naprosto vyváženo přínosem semináře, který vede Tomaž Barada.

Na druhou stranu z krátkého povídání jsem vyrozuměl, že je na tom Tomaž hodně podobně. Několik dní zpátky se vrátil z Činy, kde zastupoval slovinský olympijský výbor na hrách v Pekingu. Následně se přesunul do Prahy na celodenní seminář kickboxu, v neděli dopoledne si přibrzdil v Brandýse, aby následně jel autem domů do Mariboru!

Ale pojďme k samotnému semináři - od začátku do konce nikdo nechtěl věřit, že Tomažovi je už 48 let, protože jeho kondice, pohyblivost a nasazení je stále fenomenální. Celý trénink byl velmi intenzivní a pro členy reprezentace velmi inspirativní. Po celou dobu Tomaž střídal demonstrátory a všechny motivoval k maximálnímu nasazení. Závěrečná posilovačka nikoho nenechala na pochybách kdo je King of Taekwon-Do!

A jen pro informaci ti kteří Tomaže nezažili závodit (já ano a byl to mazec):
6x mistr Evropy Taekwon-Do
3x mistr světa Taekwon-Do
3x King of Taekwon-Do v Tokyu
5x WAKO mistr Evropy
5x WAKO mistr světa
Stále drží ve WAKO (kickbox) rekord 84 zápasů bez prohry!

Určitě se podívejte na finále mistrovství světa v Rimini 2001 s Ri Chol Namem (rovněž vynikající bojovník). Výborný zápas s Tomažem měl i Jan Kubát na stejném Mistrovství!
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14