TAEKWON-DO
Home / 2021 / Sekce přidáš se? / Hubí má jedničku
17.6.2021 / Zkoušky na I. až VI. dan

Hubí má jedničku


Středa 9. června byla dnem D pro Huberta Skálu. A co je ten den D pro taekwondistu? Určitě jich najdeme celou řadu, ale tím nejzásadnějším je zkouška na I. dan. Ziskem černého pásku končí barevný, resp. žákovský svět, a začíná ten černý - mistrovský.

Z důvodu pokračujících proticovidových opatření vypsal Český svaz Taekwon-Do ITF na konci května a v průběhu června hned tři termíny zkoušek na černé pásky. Praha a okolí se nakonec sešla v tělocvičně ZŠ Vybíralova a bylo na co koukat! Vedle Huberta se postavili další dva adepti na I. dan, na II. skládala zkoušku ostřílená reprezententka Petra Jíchová, na III. neméně zkušený Michal Vavřinec a také dlouholetý taekwondista Daniel Mašek. Zkoušky pod vlajkou ITF jurisdikce, ale opět v kompetenci velmistra Hwang Ho-yonga, byly na IV. a VI. dany. Na ty "nižší" jsme mohli vidět Pavla Hvězdu a Vladislava Laše, a na ty vyšší - Radka Heydušková, Jaroslav Vomáčka a Zdeněk Vavruška.

Všichni účastníci prošli nástrahami zkoušek, někteří si odnesli i nějakou tu drobnou bolístku, úspěšně a po zásluze si brzy budou moci obléci pásek s vyšším danem.

Všem gratulujeme a přidáváme fotografie!
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14