TAEKWON-DO
Home / 2008 / Sekce informujeme / Fotografie z návštěvy Czech Summer Challenge
5.8.2008 / Tréninkový camp se členy Českého národního týmu Taekwon-do informace

Fotografie z návštěvy Czech Summer Challenge



Od neděle 27. července do soboty 2. srpna probíhala v třeboňské akce pod názvem Czech Summer Challenge, kterou organizovali členové české reprezentace Taekwon-do ITF. Přestože se jednalo o první ročník, do Třeboně zavítali i zahraniční účastníci a akce tak měla zamýšlený mezinárodní charakter. Taekwondisté z Irska a Skotska tak doplnili četné počty současných a bývalých reprezentantů ČR.

Hlavním cílem celého tréninkového campu bylo intenzivní procvičování sportovní stránky

našeho bojového umění. Všichni účastníci dostali do těla intenzivní tréninkové dávky sestav, speciálních technik, silového přerážení a hlavně sportovního boje. Pro získání většího přehledu byl celý jeden den pod vedením velmi úspěšných závodníků a trenérů kick-boxu – Mgr. Petr Kotík, Ivo Zubatý a Marek Svitek.



Trojice sonkaláků (Monika Junová, Tomáš Vodička a Ota Kotrhonz) měla možnost si zatrénovat v Třeboni po celou sobotu. Pro všechny tři byly absolvované tréninky velkým přínosem a také motivací do dalšího tréninku. Dopolední trénink zaměřený na sestavy vedl bývalý trenér národního týmu MUDr. Rostislav Kaňka, V. dan. Odpolední sparingový dril pak vedl Honza Klaška, který má velké zkušenosti jak v taekwondu tak i v kick-boxu.



Protože člověk je živ nejen samotným tréninkem, postarali se organizátoři campu o vydatnou mimo tréninkovou náplň, což dalo celé akci jedinečnou atmosféru. Campem postupně prošlo více než 50 účastníků a ze všech sálala maximální spokojenost. Naše celkové hodnocení je velmi pozitivní a doufáme, že se v příštím roce uskuteční Czech Summer Challenge s pořadovým číslem 2!




Prohlédněte si rovněž 141 fotografií z naší sobotní návštěvy v Třeboni.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14