TAEKWON-DO
Home / 2002 / Sekce informujeme / Fotky z víkendového soustředění
11.11.2002 / XI. oddílové soustředění

Fotky z víkendového soustředění



Ve čtvrtek 7. listopadu se na 45 členů našeho oddílu vydalo z Černého Mostu směrem k naší, již tolikrát ověřené, lokalitě Sporthotel Frýdštejn. Již při odjezdu na náš čekalo velmi milé překvapení, které nám přichystal dopravce pan Kořínek, když pro nás byl tentokrát přichystán velmi luxusní autobus Mercedes. Cesta díky tomu proběhla svižně a pohodlně. Karavana byla doplněna vozy našich trenérů na kterých bylo naloženo veškeré tréninkové vybavení - tatami, stojany pro t-ki a wirok, lapy a další.

Čtvrteční tréninková jednotka byla ve znamení opakování a procvičování základních te

chnik rukou a nohou, následováno sestavami Saju Jirugi až Yul-Gok. Páteční tréninky pak navazovali drilováním pokročilejších technik a sestav Joong-Gun až Choong-Moo. Po skončení tréninku jsme se všichni přesunuli do libereckého zábavního centra Babylon, kde jsme navštívili místní Aqua park. Pro všechny účastníky soustředění to bylo velmi milé překvapení a parádně si veškeré atrakce užili (4 vynikající tobogána, vířivky, saunu a další).





V sobotu ráno na nás čekalo další překvapení a to přímo u našeho hotelu, přes noc se totiž vše odělo do 15cm nadílky krásně bílého sněhu. Po snídani se ihned začalo se stavbou řádně velkého Sonkal sněhuláka, který byl před dokončením oblečen do oddílového trička. Sněhulák však byl následně podroben pevnostní zkoušce v podobě několika dobře mířených yop chagi, které však nepřežil. Posléze se strhla menší sněhová přestřelka mezi dvěma frakcemi :-) První sobotní trénink byl celý věnován zlepšování odrazových schopností a také procvičování speciálních technik. Odpoledne jsme se pak již věnovali kombinacím do sportovního boje (matsogi) a rychlostní vytrvalosti. Neděle dopoledne opětovně nácviku kombinací a vlastnímu sportovnímu boji. Závěrečný trénink jsme se ještě vrátili k technickým sestavám (tulům) a krokovému matsogi.





Při chystání odjezdu už nezbyl čas pochválit všechny účastníky soustředění za perfektní přístup k tréninkům a rovněž vynikající, kamarádskou atmosféru v jeho průběhu. Dovolím si vyzdvihnout především věkově nejmladší účastníky (7-9ti leté špunty) a také nováčky z kladenské tělocvičny.



Z ankety účastníků soustředění vyplynula jednoznačná spokojenost s náplní soustředění a především začlenění návštěvy Aqua parku v Liberci. Odpověď na často pokládanou otázku v anketních lístcích kdy bude další soustředění můžeme všem sdělit 17.-21. dubna 2003 tedy přímo na Velikonoce.


Ještě malý doplněk s citátem Martina Svitka "Chtěl bych kopat dollyo chagi jako Aneta Hemerová", patrně takhle.

Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14