TAEKWON-DO
Home / 2016 / Sekce závodíme / Fotky sobota - zprávy neděle
11.9.2016 / 12. juniorské a 7. veteránské mistrovství světa

Fotky sobota - zprávy neděle

Mistrovství světa je za námi, ale fotografie budeme ještě dokončovat v následujících dnech. Dnes máme hotové fotografie ze soboty, tak se na ně podívejte.
Českým barvám se dnes opět dařilo a sonkalácké byly nejen vidět, ale i díky mnoha cenným kovům slyšet:
- nejprve Jirka Novák rozeskákal bitvu o zlato, která měla rozuzl

ení po obědě a to krásně zlatě. Jirka si vynahradil starty v tulech a matsogi, ty medailově neskončili, právě ve speciálních technikách, kde vybojoval po náročném rozeskakování první místo a titul Mistra světa.
- souběžně s ním se do bitvy o cenné kovy pustila Terka Štekerová. Se štěstím zvládla 100% všech 5 soutěžních technik a při následném rostřelu obsadila celkové 2. místo.
- oba jmenovaní po chvíli skákali s kolegy a kolegyněmi v juniorských týmech, kde významně pomohli k zisku zlaté medaile juniorek a stříbrné juniorů.
- závěr soutěžního programu byl lehce slavnostní. Organizátoři nechali nakonec čtyři finále týmového sportovního boje. Hned v tom prvním nastoupily české mladší juniorky proti týmu Ukrajiny. K poslednímu rozhodujícímu zápasu nastoupila Lenka Hrstková, ale pro ni jsou toto první velké závody a ukrajinská soupeřka po celý zápas působila velmi zkušeně a navíc disponovala i solidní váhovou převahou. Pro Lenku to znamenalo krásné druhé místo!

Herbert Kindl se s kamarády představil v dopoledním bloku sebeobrany juniorů, ale v nabité konkurenci to na medaili bohužel nestačilo

Zítra ráno se přesouváme na letiště a po 16. hodině přistaneme v Praze.





Nábor do našich skupin probíhá po celý rok, jak pro děti, tak dospělé. Učíme bojové umění v jeho moderní formě - pro sport, sebeobranu, kondici i rozvoj osobnosti. Informace k náboru zde
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14