TAEKWON-DO
Home / 2014 / Sekce závodíme / Fotili jsme Tádžikistán
5.8.2014 / 11. juniorské a 6. veteránské mistrovství světa

Fotili jsme Tádžikistán

Po nedělním ranním příletu jsme začali s průzkumem hlavního města Tádžikistánu, Dušanbe. Okolí našeho hotelu se ukázalo jako to nejpodstatnější a nejdůležitější v celém městě. Bohužel okolí je ve znamení parků s množstvím květin a vodotrysků, dále několika státních budov, prezidentského paláce s velkou zahradou a rovněž i velkým plotem. Cílem našeho průzkumu se stala nejprve zvenčí budova Národního muzea a dnes jsme ji navštívili rovněž zevnitř. Přinášíme vám více než sto fotografií, díky kterým se můžete alespoň částečně přenést za námi.
Tak dnes bychom měli pár fotografií ze prvního soutěžního dne kdy byly na programu výhradně tuly. Na fotografiích najdete většinu českých reprezentantů.

Dnešek byl pro české taekwondo velmi významným dnem, protože jeden z jeho pionýrů, MUDr. Rostislav Kaňka, skládal zkoušku na 7. dan. Ve večerních hodinách předstoupil před zkušební komisi ITF tvořenou třemi držiteli 9. danu - Kim Ung-chol, Leong Wai Meng a Hwang Ho-yong. Po zacvičení poslední sestavy taekwondo Tong-Il následovala gratulace od členů komise, která stvrdila historický milník v podobě prvního držitele mistrovského stupně - Sahyonim a exkluzivního čisla certifikátu CZ-7-1. Gratulujeme a přikládáme několik fotografií ze zkoušky.

A dnes jen necelych 30 fotografií z matsogi. Zítra nás čeká třetí, opět velmi horký, den v hale.

Sobotních 98 fotografií je přidáno.

Přidáno posledních 50 fotografií z neděle!

Všechny fotografie jsou finálně upraveny.
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14