TAEKWON-DO
Home / 2004 / Sekce závodíme / Dvě členky Sonkalu odjíždí do Malajsie
20.7.2004 / 6. juniorské Mistrovství světa

Dvě členky Sonkalu odjíždí do Malajsie



Ve středu 21. července odlétá z letiště Praha - Ruzyně výprava české státní reprezentace Taekwon-do ITF do Malajsie, kde v příštím týdnu proběhne 6. juniorské a také historicky 1. Veteránské (nad 40 let) Mistrovství světa. Českou republiku bude na tomto Mistrovství reprezentovat celkem 17 závodníků mezi nimiž bude náš oddíl dvojnásobně zastoupen. Svými výkony si nominaci zasloužila Barbora Sýkorová (Mistryně světa ve speciálních technikách z roku 2002 a Evropy z letošního roku) a Lucka Kolmanová. Bára je nominována do sportovního boje ve váhové kategorii do 53kg a stejně jako Lucka je i členkou týmu juniorek. Mezi oběma děvčaty se budou reprezentační trenéři rozhodovat o nasazení do speciálních technik juniorek.
Do Malajsie rovněž letí i hlavní trenér našeho oddílu Theodor Šeda, který je a

sistentem hlavního trenéra české reprezentace. A také další náš oddílový trenér Ondřej Vrábel jenž bude v Malajsii ve funkci mezinárodního rozhodčího.



Časový plán:

  • 21.7. (středa) - v 18.45 odlet z Prahy, 22.20 odlet z Frankfurtu

  • 22.7. (čtvrtek) - v 17.40 (místního času) přílet do Kuala Lumpur (10.40 středoevropského času)

  • 25.7. (neděle) - registrace

  • 26.7. (pondělí) - vážení, losování kategorií, porada kaučů a rozhodčích

  • 27.-30.7. (úterý až pátek) - vlastní soutěž

  • 31.7. (sobota) - v 21.05. (místního času) odlet z Kuala Lumpur

  • 1.8. (neděle) - v 5.20 (středoevropského času) přílet do Frankfurtu a v 9.15 přílet na letiště Praha - Ruzyně


  • Před samotným šampionátem proběhne rovněž mimořádný kongres ITF (International Taekwon-do Federation) na kterém by se měla schválit nová soutěžní pravidla, která mimo jiné zahrnuji povinné helmy a vesty pro juniorskou věkovou skupinu, modifikace pravidel sportovního boje, zrušení týmových speciálních technik a silového přerážení a nebo zavedení nové disciplíny sebeobrana. Nová pravidla je možné si stáhnout i z našich internetových stránek (ZDE).



    Během celého šampionátu vás budeme na našich internetových stránkách informovat o aktualním dění a hlavně o výsledcích českých reprezentantů. Pokud to bude jen trochu možné a bude v místě dostupné připojení k internetu pak naše informace doprovodíme i několika foty. Již 2. srpna vám nabídneme kompletní foto dokumentaci z celého šampionátu. Videa budou následovat v průběhu srpna.

    Tagy:

    Komentáře (0)