TAEKWON-DO
Home / 2018 / Sekce informujeme / Dobrá práce?
29.12.2018 / Zkoušky na technické stupně DAN

Dobrá práce?

Do posledních letošních zkoušek na mistrovské stupně – černé pásky Sonkal vyslal čtveřici uchazečů, uchazeček. Den „D“ připadl na neděli 2. prosince a místem zpečetění osudu bylo Brno. A kdože se to ucházel o černé pásky? Šárka Šestáková byla žadatelkou o I. dan, Tereza Žilinská o II. Dan a dále Pavel Zavadil a Jan Dvořáček o III. Dan.
Mezi největšími nástrahy samotných zkoušek můžeme zařadit velmi nízké teploty v brněnské sportovní hale. Z toho důvodu bylo potřeba být neustále v pohybu, aby tělo nevychladlo a nehrozilo zbytečné zranění. Všichni čtyři sonkalačky a sonkaláci postupně zdolávali nástrahy samotné zkoušky a díky mnoha měsíční přípravě a náročnému oddílovému přezkoušení uspěli bez větších potíží. Z celkových cca 30 žadatelů nakonec jedna z adeptek úspěšná nebyla. Musím říci, že těch neúspěšných mohlo být více, oprava – MĚLO!

Po vynesení výsledků jsme požádali Velmistra Hwang Ho-yonga o společnou fotografii. Následně jsem si velmi rád od Velmistra vyslechl pochvalná slova „Ondro, dnes Sonkal dobrá práce". Jsem rád, že náš systém fungování je vidět a můžeme si za ním hrdě stát. Velmistrovi bych jeho pochvalná slova rád vrátil, protože on dobrou práci odvádí po celou dobu a my v Sonkalu se z toho snažíme těžit ve výuce dalších pokračovatelů bojového umění – Taekwon-Do!
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14