TAEKWON-DO
Home / 2019 / Sekce informujeme / Cvičení sjednocuje
6.7.2019 / Mezinárodní technický seminář s velmistrem Hwang Ho-yongem (IX. dan)

Cvičení sjednocuje

Od pátku 31. května do neděle 2. června organizoval Český svaz Taekwon-Do ITF tradiční mezinárodní technický seminář s velmistrem Hwang Ho-yongem (IX. dan). V posledních letech je již obvyklým místem konání sportovní hala TJ Chodov v Praze 4.
Na tatami sportovní haly nastoupila celá řada vysokých technických stupňů českého taekwonda, ale také slušná řádka účastníků z Anglie, Francie, Holandska, Švýcarska a Moldavska. Nejváženějšími hosty byli jistě mistr Andrew Whiteley a velmistr Wayne Brown se svoji manželkou Dorine.Za Sonkal se semináře účastnili Ondřej Vrábel a Pavel Šnábl.

Program semináře odpovídal jeho zaměření, tedy procvičení kompletní kompozice taekwon-do s důrazem na základní techniky a sestavy. Sobotní dopolední čast byla společná s pražským regionálním seminářem, který je pořádán jeden krát měsíčně. Výsledkem bylo, že se do haly nahrnula hromada dalších účastníků :-) Pro všechny to byl vítané zpestření, protože mohli nejen nakouknout pod roušku mezinárodního semináře, ale především okouknout jak se cvičí v jiných zemích.

Velmistr Hwang se především v úvodu zaměřil na práci boků a v celém průběhu víkendu její důležitost připomínal.

Víkend uběhl svižně a nedělení zakončení 24. sestavou taekwonda Tong-Il bylo více než symbolické. Taekwon-Do sjednocuje prostřednictvím společeného cvičení a sdílení znalostí.

Za rok na viděnou a věřím, že v ještě vyšších počtech!




Semináře s legendami Taekwon-do nám pravidelně zpestřují náš trénink, je to jedna z našich motivací. Přidej se k nám a za pár let pojedeš s námi. Nábor do kurzů pro děti, mládež a dospělé probíhá celý rok - Informace k náboru zde
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14