TAEKWON-DO
Home / 2016 / Sekce přidáš se? / Co vás čeká a co vás nemine?!?
15.12.2016 / Vánoční exhibice Taekwon-Do (19-20.30)

Co vás čeká a co vás nemine?!?

Týden nás děli od traiční vánoční exhibice taekwonda na Černém Mostě. Budeme bilancovat, balancovat, hodnotit, oceňovat a také přispívat na dobrou věc.
y v příštím týdnu, ale určitě se můžete těšit na vítěznou týmovou sestavu seniorského týmu z Mistrovství České republiky. Partu agresivní klaunů i sonkalácké Kosmo, tedy obě zlaté scénky v disciplíně sebeobrana.
Přidáme sestavy, nižší pásky předvedou krokové matsogi, vyšší zase volný a polovolný boj, nezapomeneme sebeobran a pochopitelně budeme transformovat spoustu dřevěných desek na třísky do kamen. Předem si pořádně promněte oči, abyste stíhali sledovat velkou porci silového přerážení a speciálních technik. V tomhle se musíme ukázat, protože máme mistry Evropy, mistry a více mistry světa :)

Závěr obstará sumarizační sestřih celého našeho roku, který pro vás připravuje Jirka Huml. Před tím dojde na ocenění našich nejúspěšnějších závodníků a nezapomeneme vytáhnout jednoho člena za příkladný přístup k tréninku. Napovíme, že se bude jednat o člena rodu ženského ;)

V průběhu celého večera budete moci s námi přispět na dobrou věc - každý rok částku posíláme na pomůcky a léky pro zdravotně postižené děti, abychom jim pomohli lépe snášet těžký životní osud. Rozbijte prasátka, vyprázdněte kapsy a otevřete svá srdce. Odměnou pro vás bude nejen vánoční pečivo s taekwondo tématikou, ale především dobrý pocit u srdce. Ne nadarmo je jednou ze zásad budování mírovějšího světa a dobrými skutky tomu společně pomáháme.
V loňském roce jsme společně vybrali 5.785 Kč, vybereme letos víc?

Abychom měli co nabídnout tak bych rád oslovil všechny taekwondistky, taekwondisty, jejich maminky, babičky, tetičky, sestřičky, aby si našli v předvánočním čase pár minut a připravili nějaké zajímavé vánoční pečivo/cukroví. Když bude s tkd tématikou, resp. námětem, tak to bude bonus. Limit je max. 20ks ;)

Já a celý Sonkal se s Vámi těšíme na viděnou ve čtvrtek 22. prosince v 19:00 (tělocvična ZŠ Vybíralova, Praha 9 - Černý Most).

Ondřej Vrábel
Tagy:

Komentáře (0)



TAEKWONDO
Kontakt: Ondřej Vrábel, tel.: 777-011-692, sonkal@taekwondo.cz
Adresa pro korespondenci: Sonkal z.s., Jiránkova 1137/1, 163 00 Praha 6,
Za finanční podpory
Hlavního města Prahy
Za finanční podpory
Národní sportovní
agentury
Za finanční podpory
Městské části Praha 14